Over ons

Wie zijn wij?

GSM Boxtel is een telecomzaak die is gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de telecom hebben wij al meer dan 20.000 smartphones/tablets gerepareerd.

Met onze reparatieservice en onze ruime voorraad aan smartphonebescherming en accessoires is ons doel om de inwoners van Boxtel en omgeving te voorzien in hun behoefte aan goede telefonie voor een eerlijke prijs.

Wij zetten in op duurzaamheid door kapotte schermen en onderdelen te recyclen zodat deze hergebruikt kunnen worden. Hierdoor hebben wij met onze producten en diensten een positieve impact op onze omgeving.

Waar staan wij voor?

Prijs

Door directe samenwerkingen met fabrikanten kunnen wij onze reparaties uitvoeren voor een eerlijke prijs zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Kwaliteit

Professionaliteit door vakkennis, directe samenwerkingen met fabrikanten, en meer dan 10 jaar ervaring binnen de telecom dragen bij aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

Persoonlijk

Wij denken graag mee met onze klanten op een aangename, vertrouwelijke en persoonlijke manier. De klant staat centraal in het hele proces.

Duurzaamheid

Wij hechten waarde aan een groene wereld. Om deze reden recyclen wij kapotte smartphones en onderdelen zodat deze hergebruikt kunnen worden.

Get in touch!

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen!
06 – 45 23 59 91

Bezoek onze winkel: